Футболистът на Калиакра Юли Петков сподели след изтегления жребий за купата очакванията си за двубоя с Литекс, с който има да играе среща и за шампионата.

„Паднахме се с Литекс, с който имаме да играем и отложен мач за първенството. Сега на 3 декември ще изиграем шампионатната среща в Каварна, а двубоят ни с ловчанлии за купата на България ще бъде отложен за напролет, тъй като по това време на годината теренът там може и да замръзне. В турнирния мач сигурно ще бъде дадена възможност отново на нашите по-младите момчета да се изявят, след като показаха, че имат качества, отстранявайки Локо Сф. Така те могат да бъдат забелязани от по-големите клубове”, сподели Петков.

В утрешния мач за първенство срещу Локомотив Сф Юли Петков ще запише 150-ото си участие в „А” група. По този повод феновете на Локо Сф ще му подарят нарочни сувенири.

„Аз съм юноша на Локо Сф и почти цялата ми кариера е свързана с този отбор. Щом като феновете на Локото са се сетили за мен, аз съм им много благодарен. Очевидно са ме запомнили с добро”, добави футболистът на Калиакра.