Старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов не бърза да насочва мислите си към мача за купата на България срещу ЦСКА. Жребият днес отреди бургазлии да срещнат на 1/16-финалите тима на ЦСКА.

"Преди да мислим за мачовете за купата, Нефтохимик има да изиграе два жизнено важни мача за първенството. В неделя посрещаме Лудогорец, а следващата събота гостуваме на Литекс", каза Атанасов пред клубния сайт.

"Подготвяме се сериозно за предстоящия неделен мач. Наясно сме, че срещу нас ще излязат и футболисти, които вече имат натрупан опит в А отбора на Лудогорец. Това е пътят, който трябва да изминем, за да ставаме по-добри. Всички футболисти са здрави, което е радващо. Утре от 18.00 часа ще проведем последна тренировка, след която ще се избистри и групата за мача. Искаме да зарадваме нашите привърженици с победа! Жребият за купата ни отреди да играем с ЦСКА. Уважаваме противника. Задължени сме да дадем най-доброто от себе си в този мач. Но както казах - първо първенството, после мачът за купата", каза още Атанас Атанасов.