2007-а година се оказа поредната успешна година за Левски. Спечелена бе шампионската титла, а три дни по-късно и Купата на България. Навръх 93-ия рожден ден на клуба бе постигнат 13-ия дубъл. Феновете вече празнуват в очакване на неделния мач с Литекс, когато на стадион „Георги Аспарухов” ще се съберат двата трофея. Те имат своя нов любим рефрен, който изразява тяхната любов към тима. „И само Левски, але! И само Левски, обичаме те!”.

В Стара Загора отборът на Литекс разбра как се е чувствал тима на „сините”, когато надиграваше и пропускаше срещу Рилски спортист, Ботев и Берое и въпреки че бе по-силен, не успя да бие в тези срещи. Левски спечели Купата на България - Форд Мото Пфое без да изиграе нито мач в София. Игра четири пъти продължения, веднъж спечели след изпълнения на дузпи. Само веднъж, с Локо в Пловдив, би категорично в редовното време.

Левски от началото на века е без конкуренция в България. Колкото и да се мъчат някои да омаловажават успехите му, те са факт и у нас, а и в Европа. Успехи резонни с политиката на клуба през последните 7 години. Явно план 2007 затвори един период започнат с назначаването на Станимир Стоилов за треньор, преминал през четвъртфинал за Купата на УЕФА, влизането в груповата фаза на Шампионската лига и спечелването на няколко титли и купи в България.

Сега най-вече от Тодор Батков зависи, Левски да мине на ново, по- качествено ниво. Той трябва да даде пари за нова качествена селекция, която да направи тима още по-силен. Батков видя, че у нас и без пари може, но на вън трябват. След това Стоилов и Сираков да вземат 3- 4 нови футболисти, но задължително по- качествени от тези в отбора. Иначе селекция само заради бройката, няма смисъл. Колкото и един отбор да се харесва на публиката, рано или късно тя иска нови изпълнители. За да продължат „сините” напред не е нужно и да се продават играчи на всяка цена.

Ако с началото на подготовката Стоилов е взел това, което му трябва и подготви отбора, то „сините” фенове ще могат да продължат приказката за мечтите им. И да скандират: „И само Левски, але! И само Левски, обичаме те!”.