Двубоят от 1/16-финалите за Купата на България между Поморие и Левски окончателно ще се играе на стадион "Лазур" в Бургас. Това потвърди и спортно-техническата комисия на БФС след заседанието си днес. 

Мачът беше определен като "рисков" от полицията и затова трябваше да се намери друго място на провеждането му. И съоръжението в Бургас отговаря на всички критерии за това - в голям град, с повече охрана и с осветление заради началния му час. 

Тимът на Поморие ще има промяна и в програмата си за първенството на Б група. Лидерите са се договорили с Лудогорец срещата между тях в края на септември да бъде преместена с ден по-късно. Ето и какво гласят решенията на СТК, касаещи поморийци: 

"Срещата от 1/16-финалите за купата на България между отборите на Поморие и Левски ще се играе по програма на 24.09 (четвъртък) 2015 г. от 18.45 часа на стадион "Лазур" в Бургас."

"Със съгласие на двата отбора срещата от 9-ти кръг на Б група между отборите на Поморие и Лудогорец 2, ще се играе на 28.09 (понеделник) 2015 г. от 17.00 часа, вместо на 27.09 (неделя) 2015 г. от 19.00 часа", написаха от СТК.