Младата надежда на Левски Николай Димитров заяви за Гонг, че на мача срещу Литекс в Ловечсините” имат всички предпоставки да покажат потенциала си.

„Всички в клуба чакаме с нетърпение този двубой. Мачът има хубав заряд, противникът е класен, а и съществуват отлични условия за футбол”, сподели крилото на шампионите.

„На терена ще се види, кой е по-добър. Принципно Левски е фаворит във всеки мач, който се играе в България”, отбеляза Хичо.

Талантът призна, че единствената му информация за Литекс се базира на двубоя между „оранжевите” и ЦСКА.

„Не знам дали ще бъда титуляр. Това ще го каже треньорът в последния момент”, допълни Димитров.

„Най-позитивното от мача в Стара Загора бе, че играхме до края. Борихме се на един много тежък терен. В Ловеч условията ще са добри и ние трябва да покажем потенциала си, както и лицето на Левски”, продължи националът на България.

„Според мен по-добрият вариант е да свири съдия от чужбина. Тях не ги интересува кой, какво им говори. Свършва мачът, хващат си багажа и си тръгват”, коментира по горещата тема Ники Димитров.

Крилото на шампиона Левски не пожела да се заканва на своя приятел от Литекс Ивелин Попов. „Кой на кого ще скрие топката ще се види в сряда, след 17 часа. Отдавна не съм се чувал по телефона с Попето, но предполагам, че тези дни ще се чуем”.

„Дори да има някакво напрежение в отбора ни, трябва да го изчистим до началото на мача. Мисля, че такова не съществува, по-скоро съществува голям заряд преди срещата”, призна Димитров.

„Старая се да не мисля, за тези неща, които се говориха по време на паузата. Трансфери в чужбина не ме вълнуват в момента. Ако го правя, ще загубя концентрация и няма да продължа с развитието си. Това е моята цел, да се развивам. В момента Левски е моят клуб и мисля само за него”, откровен бе набелязаният от Арсенал футболист.

„Чувствам се удобно и на двата фланга. Честно казано при юношите и в младежкия национален отбор съм играл главно от дясно, така че няма никакъв проблем”, каза още Хичо.

„Може и да е добре, че букмейкърите фаворизират Литекс. Сигурно е така, защото не играхме много убедително в първите си мачове”, завърши юношата на Левски.