Треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви след загубата с 0:2 от Левски на осминафинала за Купата на България, че неговите футболисти не са успели да се възстановят физически след трудния мач срещу Литекс в неделя.

Херо, който не беше на пейката, тъй като изтърпява наказание от три мача, отчете, че слабото място на акулите са грешките, които допускат при статичните положения.

„Днес не можахме да бъдем равностойни по две причини” – заяви Димитров - „Едната е, че имахме изключително малко време за възстановяване след тежкия мач, който изиграхме срещу Литекс. Втората е тази хронична болест – стандартните изпълнения.

„Ние сме може би отборът, който допуска най-много голове в собствената си врата именно от фалове отстрани и от ъглови удари. Стана това, от което се притеснявах най-много – след стандартни изпълнения да допуснем два гола.”

„Липсваше ни свежест и агресивност, беше видно, че умората беше взела нашите сили. Не бяхме конкурентни и най-големият показател за това е, че не успяхме да създадем реални голови положения.”

„Бяхме далеч от нивото показано срещу Литекс и в последните срещи. Ако не е Пламен Крумов, нямаме никаква острота в атака и ако липсваше и той, нашата атака щеше да бъде още по-беззъба, отколкото беше тази”, каза още Херо.