Старши треньорът на Етър Георги Тодоров призна, че чака с нетърпение гостуването на Левски в турнира за Купата на България. Утре „сините“ излизат на „Ивайло“ от 12.30 часа.

„Тук се създаде една празнична обстановка. Чакам мача с нетърпение. Надявам се да стане празник за града, а за това трябва да спомогнат и футболистите. В Търново има много привърженици на Левски, които чакат мача. Надявам се, че ще дойдат около 6-7 хиляди зрители“, сподели специалистът пред Гонг.

„Не знам как са го приели в Левски, но по-скоро един ваш колега, каза, че е хубаво да се паднем с Левски. Става дума за моя много добър приятел – Боре Касабов. Това е най-добрият жребий за нас, тъй като срещаме един от грандовете. За всеки футболист е чест да играе срещу Левски. Купата не е чак такъв приоритет за малките клубове, все пак става въпрос за разходи, а знаете какво е положението в България. Аз като състезател и треньор съм се оформил в Левски. Ако дължа на някой нещо, това е Левски“, продължи наставникът на „виолетовите“.

Тодоров призна, че ще му липсват четири основни фигури в предни позиции. „Много ще ни липсва Сашо Младенов, който щеше да ни е полезен, но няма да може да играе в този мач“.

„Ние нямаме стимули за първенството, какво остава за Купата. Единственият ни стимул е това, че ще играем срещу един от грандовете“, завърши Георги Тодоров.