Гонг ви представя евентуалните единадесеторки, с които ЦСКА и Славия ще излязат на във финала за Купата на България днес. Двубоят е от 19.00 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

Единадесеторката на „червените“ е почти ясна, като се очаква Милен Радуканов да заложи на успешния си състав от повечето мачове тази пролет. Единствената въпросителна е свързана около мястото на плеймейкър, като за него спорят Емил Гъргоров и Маркиньос. Останалите в селекцията на Радуканов са: вратар Иван Караджов, защитници Иван Бандаловски, Апостол Попов, Костадин Стоянов и Румен Трифонов, полузащитници Тодор Янчев и Борис Галчев, крила Грегъри Неслън и Спас Делев и нападател Мишел Платини.

В спора за трофея се очаква старши треньорът на Славия Емил Велев да заложи на Божов, Димитров, Жуниньо, Илиев, Мансаров, С. Георгиев (или Пеев), Филипов (или Дяков), Молдованов, Басо, Дениран, а на вратата ще застане Петров.

Капитанът на Славия Богомил Дяков е под въпрос до последно, като може да не вземе участие в двубоя заради травмата, която получи по време на мача с Левски в дясното си коляно. Ако Дяков не излезе на терена тази вечер, отборът ще бъде изведен от Емил Петров.

Мачът ще можете да проследите на живо в ефира на Дарик радио, както и минута по минута в сайта Gong.bg.