Футболистът на Черноморец Поморие Георги Чакъров сподели, че се чувства щастлив в отбора, воден от Петър Хубчев. Отборът от Б група стигна до финала за Купата на България, а нападателят не крие надеждите си тимът му да триумфира в тази надпревара.

„Аз се надявам да имаме късмет най-вече, защото отборът ни определено притежава качествата. Нямаме проблеми с контузени състезатели и се надявам само да сме спокойни и да излезем и да изиграем мача, както треньорът ни е дал указанията. Знаех, че отивам в отбор, който е домакински. От 1 година нямаме загуба у дома. Тайничко се надявах да направим нещо, но не съм и представял, че можем да стигнем до финал за Купата на България. Мисля, че няма да прегорим, даже 100 процента мисля, че ще бъдем по-мотивирани от Берое”, сподели Георги Чакъров.

„Не съм аз човекът, който ще дава оценка на треньора, но той е млад и много амбициозен. За този мач няма какво да се мотивираме. Има уникално настроение в отбора, забавляваме се. Нямам навика да губя и се надявам да спечелим финала.”

„Въобще не мога да гадая какво ще е бъдещето ми. Всичко зависи от този мач, но като цяло аз тук се чувствам много добре. Доста глупости изчетох, че съм преотстъпен, че Гонзо искал да ме връща в Левски. Не, аз не съм преотстъпен”, уточни нападателят пред Гонг.

„Да, чувам се с играчи от Левски. Изкарам съм прекрасни 10 години. Левскар съм. Точно преди 2 минути се чух със Станчев, който ми пожела успех”, добави нападателят, който отново заговори за важния финал с Берое: „Аз съм нападател, излизам да вкарам гол, с един повече от съперника, за да вдигнем купата.”

„Имаме малко публика, но какво да правим организацията в клуба е много добра, въпреки че сме в Б група. За публиката, надявам се да дойдат хора в Поморие и да ни подкрепят. Няма голяма разлика между организацията в Левски и Черноморец Поморие”, завърши Георги Чакъров.