„Стана доста оспорван двубой, надявам се всички видяха, че нашият отбор се представи максимално добре срещу отбора на Левски”, заяви старши треньорът на Локомотив Мездра Георги Бачев след двубоя за купата на България срещу Левски.

„Аз съм доволен от моите футболисти за желанието и хъса, който демонстрираха. Нормално е да искаме да победим и да покажем, че имаме своите достойнства. За нас приоритет е шампионата”, призна бившият играч на Славия и Левски.

„Смятам, че тепърва нашите футболисти ще показват своя потенциал. Важното за нас е да се възстановим максимално бързо за мача с Велбъжд през уикенда”.

„Политика на нашия клуб е да не коментираме съдийството. Ние мислим само за футболната страна на нещата. Това, че съдиите ни помагат са пълни спекулации. Аз съм спокоен и знам, че всичко постигнато до тук е направено с футболни средства”.

„Нормално е началниците да са доволни. Гледаме спокойно напред, здраво стъпили сме на земята, знаем на къде сме се запътили и се надявам да извървим този път”, допълни бившият национал на България.