Фенклуб Локомотив Пловдив благодари на Общината за отпуснатите 30 хиляди лева за закупуване на 2000 билета за финала. Сдружението на привържениците обаче призовава въпроснта сума да се дари на школата на клуба и женския отбор, тъй като всеки един фен държи да си плати входа за двубоя в сряда. 

Ето и съобщението без редакторска намеса:

Благодарим на Община Пловдив за отпуснатите средства за закупуване на билети за финалния мач за Купата на България. Държим да отбележим, че ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив и организираните групи, не сме търсили подобна помощ.Всеки един от нас ще плати своя билет за финала.

Събраните средства ще бъдат дарени в помощ на юношеската школа на Локомотив, женския отбор и за ремонт на детския кът на Лаута.

По същия начин постъпихме и преди години, когато отново община Пловдив отпусна средства за билети, и децата от школата ни продължават да тренират на терена, финансиран с тези средства.

Ще осигурим специални урни, в които, при получаването на своя билет, всеки фен да остави съответната сума в помощ на нашите каузи.