Владимир Владимиров, 16-годишен вратар от школата, попадна в групата на ЦСКА 1948 за мача в Суворово. Срещата от 2 кръг за Купата на България е в четвъртък, 5 септември, от 16:00 часа на стадиона в североизточния град.

Влади пристигна преди девет месеца от Троян на кастинг за Академията на "червените", а през лятото вече беше качен на лагер с първия тим. Талантът, който навършва 17 след броени дни, попада за първи път в групата за официален мач.

Той и Емил Михайлов ще са вратарите в първия за ЦСКА мач по пътя към Купата. Както е известно, Дани Наумов е на лагер с младежките национали.

Групата на тима потегли тази сутрин за морския бряг. Тимът ще обядва във Велико Търново, а после ще отседне в хотел "Спорт палас" до Златни пясъци, където е предвидена и тренировка. "Армейците" са с повече сериозни намерения в турнира и ще пуснат най-добрия възможен състав срещу Суворово.

"Зрителите със сигурност ще имат какво да видят, така че призоваваме още веднъж многобройните червени запалянковци от региона - елате и подкрепете ЦСКА", написаха от клуба на официалната си онлайн-страница.