Президентът на Литекс Ангел Бончев остана доволен от жребия за Купата на България, който отреди „оранжевите” да се изправят срещу Велбъжд.

 

„Жребият е удачен за Литекс, като имате предвид, че можеше да се паднат отбори от А група. Не би трябвало да имаме проблеми, но виждате, че ние сме неузнаваем и непрогнозируем отбор”, коментира Бончев.

 

„В Литекс няма проблем, стига футболистите да започнат да си реализират положенията, които създават, да си оползотворят труда си. Защото ние правим хиляди положения, но я вкараме гол, я не. Това е лош атестат за отбора”, коментира още Бончев.

 

Той отхвърли информациите, че почетният президент на клуба Гриша Ганчев не е доволен работата на Стойчо Стоилов.

 

„Не, това са интриги. Други целят да създадат интриги в клуба. Стойчо е докарал достатъчно добри футболисти, така че няма никакъв проблем”, каза по този повод шефът на Литекс.

 

Бончев допълни, че на „оранжевите” ще им е трудно да се преборят за нещо сериозно в първенството, но турнирът за купата на страната остава цел на клуба.

 

„В първенството ще ни бъде трудно, но турнирът за купата на страната остава. Втория полусезон ще се опитаме да покажем по-добра игра”, завърши Бончев.