Един от красивите и лицензирани за Европа стадиони в България - "Лазур", не се очертава да радва футболните фенове през следващия сезон. 

Както вече стана ясно Черноморец Бургас изпадна от "Б" група и догодина ще имат статут на аматьори. Двубоите от Югоизточната "В" Аматьорска футболна група няма да се провеждат на "Лазур", а съоръжението най-вероятно ще бъде дадено под наем, информират от бургаския клуб.

Черноморец ще приема своите съперници през новия сезон на реконструирания си бивш стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Иначе "Лазур" приюти част от мачовете на Евро 2015 за младежи, като на бургаското съоръжение ще се състои и финалът за Купата на страната между отборите на Левски и Черно море. Това се очаква и да е последният мач на него за доста време напред.

За тази година има още едно събитие предвидено на красивото спортно съоръжение. Това е музикалното събитие SUMMER CHAOS FESTIVAL на 16 юни. Не е изключено това да е последният път за годината, в който вратите на "Лазур" ще бъдат отворени за родните фенове. /БГНЕС