Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков коментира, че към момента все още няма крупни бизнесмени, които искат да „купят“ от акциите на клуба. Босът на сините бе изключително доволен от успеха с 3:0 на неговия тим над Хасково в първия мач от 1/4-финалите за Купата на България.

„Поздравявам и Стоев за първия мач, очевидно отборът ще става по-силен с течение на първенството. Надявам се в петък също да има хора, работен ден, но все пак нека подкрепят тима“, започна Тодор Батков пред Дарик радио.

Запитан за интереса към акциите на клуба, босът на Левски обяви: „Сериозни бизнесмени липсват, но има голям ентусиазъм по места. Вчера дори във Враца обявиха, в Сандански, на мене ми се обадиха хора. Това е акция – събиране на дарения чрез продажба на акции. Аз ще бъда повече време тези дни в клуба, за да отделя повече време“.

На въпрос за разпределението на сумите от телевизионни права, Батков коментира: „Преговори за правата за тв няма, за този сезон те са фиксирани. Ние се събрахме преди няколко седмици и единодушно подкрепихме предложението да продължим договора на „Футбол про медия“, но ние сме непреклонни в това, че Левски събира 35-40 процента от аудиторията, ЦСКА 25 или 30 процента, при цялото ми уважение. Когато въведохме това разпределение с Гриша Ганчев тогава, тогава имаше смисъл, защото идеята беше в първия голям транш всеки отбор да получи средства и всеки да инвестира в осветление, да си оправят стадионите за излъчването. От тогава само два клуба си направиха осветление - Локо Пд и Берое.“