Малката Алис бе най-малкия зрител на реванша от Шампионската лига между Литекс и Могрен във вторник. Само на месец и няколко дни, миниатюрната красавица бе на Градския стадион в Ловеч, за да подкрепя татко си – звездата на „оранжевите” Уелингтон да Силва-Том.

Съпругата на Том Таня го дари с първа рожба в средата на юни, а от скоро вече и двете жени в живота на футболиста са с него в Града на люляците. Специално за раждането бразилецът бе пуснат и от Любо Пенев от лагера на тима, за да се прибере в родината си и да бъде до своята съпруга в щастливия момент.

Таня доведе Алис пременена в червен тоалет, дори с аксесоар – червена лента, за да видят как татко Том преодолява втория квалификационен кръг на Шампионската лига, и заедно със съотборниците му преминават в третия.

Докато чакаше своя съпруг, Таня получи поздравления от останалите футболни половинки на стадиона, а когато излезе от съблекалнята, Том веднага пое в ръце малката си скъпоценност, и с гордост я разведе, за да я покаже на съотборниците си.