Продажбата на абонаметни карти за сезон 2015/2016 г. стартира от утре, петък на клубната тренировъчна база на ПФК Лудогорец. На на 3-и и 4-и юли ще се обслужват само притежателите на абонаменти карти от изминалия сезон, които искат да резервират мястото, което са заемали до момента, съобщава клубният сайт на Лудогорец.

За целта те трябва да представят старата си карта. В неделя, 5-и юли всеки ще има право на свободен избор за сектор, блок и място.

Картите са два вида: STANDART (дава право на запазено място само за домакински мачове от А група и Купа България) и PREMIUM (дава право на запазено място за абсолютно всички домакински мачове на Лудогорец и Лудогорец Б, включително и мачовете от европейските клубни турнири, които ще се играят в Разград).

Абонаментни карти за блок 3 на трибуна „Моци“ ще се продават само на членове на Националния фен клуб и официално регистрираните фен клубове в страна.

Поради големия интерес за покупка на билети за предстоящия двубой от Втория предварителен кръг на Шампионската лига с ФК Милсами Орхей, Молдова от Лудогорец информират, че входните талони ще бъдат пуснати в продажба в сряда, 8-и юли.