Футболна солидарност проявява Разград към Варна. На входа на столицата на Лудогорието тази сутрин бе поставен транспарант с надпис „Община Разград желае успех на ПФК Черно море”.

Идеята е на ръководството на Общинското предприятие „Паркстрой“, чийто настоящ директор Иван Борисов и бившия Бонка Цакова са сред най-верните футболни фенове в Разград.

Идеята била одобрена от местната управа и виниловият плакат с размери 2,5 на 1,6 метра ще посреща утре феновете на моряците. Той е поставен на 12-метров пилон до отбивката към Разград от пътя Варна – Русе, малко под знамената на Разград и българския трибагреник.

Разград показа футболна солидарност

източник: Gong.bg, Радка Минчева

Шефът на общинското предприятие Иван Борисов, който в мандата на правителството Орешарски бе заместник-областен управител на Разград, припомни, че местната и регионалната власт са настоявали за отпускане на средства за модернизиране на стадион „Лудогорец Арена“ именно, за да има възможност да приема и други български отбори, които представят страната в евротурнири. Утре това ще се случи за пръв път на мача Черно море-Варна – Динамо-Минск.

Феновете на Лудогорец също се организират в подкрепа на тима от Варна. Агитката е закупила билети за един от  секторите  на трибуна „Моци“ и ще вее български знамена.

Разград показа футболна солидарност

източник: Gong.bg, Радка Минчева