Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов се извини на феновете за представянето в мача с Базел и загубата с 0:4. Според него, напрежението от очакваната едва ли не сигурна победа, е повлияла на представянето на тима в този двубой. Ето какво сподели стражът:

"Не мога да кажа от къде ни дойдоха проблемите. Бяхме много сковани, напрегнати. Това не се наблюдаваше в предните мачове, в които бяхме разкрепостени и се забавлявахме." 

"Малко се създаде и илюзията, че Базел е слаб отбор и трябва да бием, което ни изигра лоша шега. За жалост, днес това не се получи да се забавляваме и затова паднахме с толкова." 

"Точно напрежението се стовари върху нас да бием и да излезем от групата направи така, че да паднем. Днес Базел бяха пределно мотивирани пред собствена публика и правеха каквото си искат." 

"Не мога да кажа, че се притеснихме след излизането на Моци. Ние сме свикнали да е на терена и наистина може би малко се поразклатихме в защита, но не това е основната причина да паднем."

"Още летяхме в облаците при мачовете с Ливърпул и Реал. Тогава излизахме на терена и показвахме, че нямаме какво да губим. Тогава бяхме с чисти глави и показвахме всичко от себе си. Днес напрежението беше много и не можахме да покажем качествата си." 

"Не се заблуждаваме за шансовете си, много класни отбори има в нашата група. Имаме все пак своите шансове, просто трябва да забравим този мач. Срещу Ливърпул не трябва да излизаме на всяка цена за победа, а просто да се забавляваме и да покажем качествата си."

"Нормално е да пазим надеждите си. Искам да благодаря на хората, които ни подкрепиха и искам да им се извиня за загубата и слабата игра. Но беше време и ние да изиграем слаб мач в Европа, защото аз не си спомням наш такъв мач досега. Нека хората ни подкрепят срещу Ливърпул", сподели Владо Стоянов след двубоя в Базел.