Опитният ас на Левски Христо Йовов пропусна тренировката на „сините“ и е много вероятно да остане на пейката в Сараево. Полузащитникът има проблеми и не е работил пълноценно след двубоя на „Герена“. По всичко личи, че Симеон Райков е фаворит за позицията по левия фланг.

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев продължава да има една сериозна дилема около стартовия си състав. Въпросителните са свързани с това кой да е титуляр – Старокин или Прохазка. В зависимост от решението на специалиста, ще настъпят и вътрешни промени в тима. Ако Прохазка играе в средата на терена, тогава Ромейн Ели ще е ляв бек, а Станислав Ангелов ще е в центъра на защитата заедно с Иво Иванов.

При положение, че Орлин Старокин бъде титуляр, то тогава Пелето ще играе с Гаджев в средата на терена, а Ели ще си бъде в сърцето на отбраната.

До отпътуването на отбора за Босна и Херцеговина, Илиан Илиев ще има две тренировки на разположение, за да изготви своя план за срещата с ФК Сараево. В сряда „сините“ ще тренират на босненска територия, а мачът е в четвъртък от 22 часа.