Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се появи на тонизиращата тренировка на Локомотив София тази сутрин в комплекс Царско село. Тази вечер столичните „железничари” ще се изправят срещу полския Шльонск в мач реванш от третия предварителен кръг в турнира Лига Европа.

Сегашният треньор на „армейците” изкара известен период на стадион „Локомотив” като футболист като освен че е запазил добри спомени, е останал приятел с всички от сегашния спортно-технически екип на отбора на Локомотив.

Любопитното е, че двата отбора ще се изправят един срещу друг в първия кръг на започващото този уикенд българско първенство, а мачът между двата отбора е точно след три дни.

Заради късния час на мача наставникът на столичани Диян Петков, който днес празнува рожден ден, изведе за кратка тренировка подопечните си. В състава на Локомотив София няма проблеми с контузени футболисти и Петков ще може да разчита на най-доброто, с което разполага за двубоя довечера.

Първият мач преди седмица завърши при резултат 0:0. По време на обяда наставникът на локомотивци почерпи за днешния си празник, а футболистите от своя страна обещаха на рожденика, че ще направят и невъзможното, за да го зарадват с победата и продължаване в следващият етап на турнира.

Двубоят Локомотив София – Шльонск е от 20:30 часа на националният стадион „Васил Левски”.