Мениджърът на Левски Георги Иванов – Гонзо бе силно разочарован след отпадането от Лига Европа. „Сините” напуснаха евротурнирите след загуба от дузпи в реванша от Спартак Търнава.

„Тежко е да се говори когато си загубил. Разочаровани сме, не играхме добре през второто полувреме. След напускането на Милиев имаше дезорганзииця в тима ни”, каза Гонзо на пресконференцията след мача.

„Свършено. Сега трябва да сме мъже. Лесно е когато отборът печели, но сега загуби. Трябва да се концентрираме върху първенството. Първата цел не успяхме да изпълним. Съжалявам за отпадането от Лига Европа”, продължи той.

„Говорихме си на почивката, че трябва да играем както през първото полувреме. но първите 15 минути не играхме нищо. Няма да чуете лоша дума от мен за играчите. Каквото има, ще им го кажа на тях”, допълни Гонзо.

„Глупава постъпка на Сержиньо Грийн. Той ще понесе своето наказание. Точно когато останахме с човек повече и той направи това, което направи. Ще се опитаме да възстановим футболистите психически за мача със Славия, не толкова физически.

Батков каза в съблекалнята на момчетата да вдигат глава за мача със Славия”, каза още треньорът на Левски.

Ето какво сподели Гонзо при завръщането на Левски в София:

След контузията на Милиев се получи една дезорганизация в нашия отбор, която е необяснима за мен, имайки предвид опита, който имаме в евротурнирите и футболистите, с които разполагаме, но какво да направим.. Животът продължава.

Много е лесно, когато побеждаваме да се правим на герои. Казах го и на футболистите - сега трябва да понесем това, което надробихме, като мъже.

През цялото първо полувреме Левски контролираше мача. Затова ви казах, че е необяснимо за мен, това което се случи през втората част.След напускането на Милиев не успяхме да намерим синхрон между халфовата линия и защитата.

В спорта е така. Когато си загубил една среща веднага трябва да се вдигаш, идва друга. Започваме първенството. Основната ни мисъл вече е към първенството. Не вярвам да се срине Левски. Левски затова е голям отбор, защото при много по-тежки ситуации е успявал да продължи напред.