Старши треньорът на Локомотив София Диян Петков подкрепи мнението, че отборът му е бил ощетен от арбитъра Люк Вилмес при 0:0 като гост на Металург Скопие.

„Ядосах се, заради нещо, което не искам да коментирам,” започна наставникът, но добави: „Съдията не отсъждаше с еднакъв аршин, особено в наказателното поле. Голът, който видях, мисля, че Кичо (Кристиян Добрев) игра чисто и вкара чист гол. А при Писаров имаше дузпа, бе ясно, бяха двама човека и всичко се видя. Ние знаехме, че много държат в наказателното поле, и така беше.”

„Не мога да съм доволен, защото можехме и по-добре да играем. Опитахме се да направим нещо, но не успяхме. Трябва да работим още много, особено в играта в атака. Нормално е, първи официален мач,” каза още Петков.

Старши треньорът добави, че не е наясно каква е травмата на Искрен Писаров, но се надява той да се възстанови бързо, тъй като не разполага с достатъчно футболисти на неговата позиция.

За нулевото равенство, той смята: „Не е добър резултат, беше хубаво да вкараме гол, но нямахме чак толкова положения. Представихме се на ниво, което очаквах.”

„Изобщо не мисля за жребия, мисля само как да отстраним Металург,” завърши Диян Петков.