Старши треньорът на Локомотив София Диян Петков призна след отпадането на тима от Лига Европа, че е разочарован, но добави, че все пак не може да се срамува от представянето на неговия отбор. „Железничарите” отпаднаха в третия предварителен кръг след загуба след дузпи от Шльонск.

„Доволен съм, че и двата мача, които изиграхме, бяха доста грамотно тактически изиграни, показахме сърце. Не мога да се сърдя на изпълнителите на дузпите, случват се такива неща”, каза Петков.

„Сега, не мога да кажа, че сме се представили супер, но не беше срамно представянето ни. Дано с времето отборът ни заиграе по-нападателно. Благодаря на нашата публика, която беше уникална днес. По ми беше гадно след мача с македонците отколкото сега. Не играхме слабо днес”, добави той.

Объркани ни контузията на Танко Дяков. Сега все още не знам какво е неговото състояние. Дарко ще отсъства още време. Трудно ще е вдигането на отбора за мача с ЦСКА в неделя, има и други момчета, които трябва да почват да играят. Надявам се Дяков да може да играе”, продължи треньорът на Локо Сф.

„Не мисля, че има тенденция при изпълнението на дузпите. Бяхме тренирали, но явно при нас темпераментът е по-силен. Четиримата, които трябваше да изпълнят дузпи, ги знаех. След това Иво изяви желание, не мога да му се сърдя. На Марчо също”, сподели още Диян Петков.