Наставникът на Ботев Велислав Вуцов очаква добра игра от Ботев в мача със Санкт Пьолтен от втория предварителен кръг в турнира Лига Европа.  

"Не мога да дам ясен и точен отговор за точното моментно състояние на отбора. В нашия клуб имаше няколко промени, аз съм третия треньор от началото на подготовката, което при всяко положение има някакъв рефлекторен ефект върху футболистите. Целите пред нас са променени. Редуцирането на финансите при всяко положение клуба и самите високоплатени играчи имат други виждания. Някои от тях ще си заминат, други ще останат. Това ще повлия върху отбора", заяви Вуцов.

"Видях едни други млади момчета с пределна мотивация и амбиции, чакащи своя момент. Ако имах една седмица повече, щяхме да сме по-добре подготвени, но не съм уплашен. Чужденците са готови и ще играят на 100 %, които са картотекирани в УЕФА. Ще имаме един боеспособен състав за мача утре", допълни той.

"Увереност, вяра, мобилизация, публиката ще е 12-ият ни играч. С дух и амбиция футболистите ще направят така, че да зарадват публиката. Гледахме мачове на австрийския тим. Запознат съм, имаме представа за отбора. Играят по различен начин и в 3-те мача, но за два дни сме изучили играта и сме предали на играчите играта на съперника. По-важно е ние какво ще представим, а не толкова съперника", допълни наставникът на Ботев.