Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович заяви преди предстоящия реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Апоел Тел Авив, че старозагорци не са отписали мача.

„Загубихме тежко в първия мач. Мисля, че резултатът не отговаря на реалната разлика между класите на двата отбора. Много рано получихме първите два гола. Ако не бяхме допусналите първите два гола в такъв момент, мачът щеше да се развие по съвсем различен начин. Момчетата се държаха добре на терена през по-голямата част от мача. Апоел има класни футболисти”, коментира Джаферович.

„Аз мисля, че сега ни предстои съвсем различен мач. Не вярвам, че така може отново да се развие мача. Срещу Славия футболистите направиха много добър мач и показаха, че заслужават да играят в Европа. Надявам се мачът да тръгне добре за нас и да имаме малко късмет поне. Апоел Тел Авив обаче е класен отбор и жребият определено е тежък за нас”, добави маркетинг директорът на Берое.

„Мисля, че ще играем нашата игра. Ние показахме, че може да постигаме добри резултати. Сигурно Петър Хубчев ще направи някои изненади.”

„Не сме отписали мача и всички вярваме, че може да постигнем добър резултат. За нас е важно, че започнахме добре в първенството и постигнахме важна победа срещу Славия и то като гост. Настроението в отбора е много добро. Футболистите имат позитивна енергия и това е много важно”, каза още Ваня Джаферович.