Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович заяви, че се надява жребият за втория предварителен кръг на Лига Европа да бъде благосклонен към старозагорци и да им се падне преодолим отбор.

Берое бе определен за отбор на месец май в анектата на „Пресклуб България“.

„Хубаво е, че успяхме да се преборим с такава конкуренция за този приз. Искам да благодаря на нашите фенове, които постоянно ни подкрепяха. Първият полусезон бе труден за нас. През втория успяхме да се вдигнем“, коментира Джаферович.

„Тази година трябва да имаме по-големи амбиции. Трябва да се борим за нещо повече. При условията, с които разполагаме имаме възможностите да се борим за нещо повече през следващия сезон“, добави маркетинг директорът на Берое.

„Петър Хубчев стегна дисциплината в отбора. Той е човекът, който промени нещата в отбора. Атмосферата в отбора е добра. Футболистите тренират с настроение.“

„Силни отбори могат да ни се паднат на жребия, но има и възможни съперници. Да се надяваме на жребия на 24-и да ни се падне преодолим отбор, който може да отстраним и да се класираме за третия квалификационен кръг. Това ни е целта.

Хубавото е, че ще играем на нашия стадион. Всичко правим по въпроса“, каза още Ваня Джаферович.