Футболните фенове в Унгария вярват, че местният шампион Ференцварош ще постигне положителен резултат срещу българския първенец Лудогорец в първия двубой между двата тима от предварителните кръгове на Шампионската лига.

Ференцварош приема разградчани на стадион „Групама арена” в Будапеща в сряда, а най-големият спортен ежедневник в Унгария направи анкета за крайния изход на срещата.

До този момент в нея са гласували близо 6000 човека, а преобладаващият отговор е, че Ференцварош ще вземе трудна победа, която обаче най-вероятно няма да помогне за класирането на тима в следващата фаза. За него са гласували близо половината от участвалите във вота.

Вторият най преобладаващ отговор обаче е за лесен успех на Лудогорец и класиране на разградчани в следващата фаза. Над 1016 души смятат, че българският шампион няма да има особени проблеми с първата срещата.

772 са гласовете за равенство, а близо 700 вярват Ференцварош ще загуби минимално и ще запази шансове за отстраняването на Лудогорец. Най-малък е броят на хората, които смятат, че унгарският тим ще спечели убедително и няма да има проблеми с елиминирането на българския тим – 550 гласа.