Вкаралият снощи втория гол за Спартак Търнава за домакинското 3:1 срещу ФК Тирана - Роман Прохазка, заяви, че се надява при домакинството срещу Левски в следващия кръг на Лига Европа да има повече публика.

Ето какво заяви Прохазка след успеха срещу албанците: „Представянето на нашия отбор беше много добро, въпреки че допуснахме ранен гол. Успяхме да ги натиснем и да създадем положения. Беше въпрос на време да вкараме, но трябваше и да сме предпазливи в защита.”

„Много сме щастливи, очакваме мачовете с Левски и се надяваме повече хора да дойдат на стадиона”, заяви 22-годишният полузащитник на Спартак Търнава.

Словаците гостуват на Герена на 28 юли, а реваншът в Словакия е на 4 август. На 24 юли Спартак Търнава гостува на Кошице в мач от първенството, а на 31 юли е домакин на Татран Прешов.

Левски вече игра на стадион Антон Малатински на 15 февруари 2006 година, когато победи с 1:0 като гост Петържалка в 1/16-финал за Купата на УЕФА. Тогава в Търнава сините бяха подкрепени от около 3000 български фенове, които направиха атмосферата на стадиона домакинска.