Въпреки че измина почти половин месец от знаменития успех на Лудогорец над Стяуа на прага на групите на Шампионската лига, в лагера на румънския шампион още не могат да преживеят отпадането. Това си личи от думите на президента на букурещкия клуб Хелмут Дукадам. 

"Това, което ни се случи в София срещу Лудогорец беше болезнено и болката още не е отшумяла за нас. Когато чух, че ще играят с Реал Мадрид и Ливърпул, си казах, че това трябваше да сме ние."

"Просто исках да се паднем с тези отбори, а с тях сега ще играе Лудогорец. Това беше една победа, която изпуснахме от ръцете си. Много съжалявам, че няма да играем с европейския клубен шампион, наистина много ме е яд", сподели Дукадам. 

Той е с основна заслуга за най-големия успех в историята на Стяуа. Легендарният бивш вратар улови четири дузпи срещу Барселона на финала за КЕШ през 1986 г. и донесе единствената европейска клубна титла във витрината на румънския гранд. 

Сега обаче неговият сънародник Козмин Моци стори подобен подвиг под рамките на вратата при дузпите преди две седмици и прати Лудогорец в групите на Шампионската лига, а Стяуа ще се утеши с Лига Европа.