Качествен футболист с универсални способности може да подсили Лудогорец. Става въпрос за румънския национал Андрей Препелица, който е пращан в родния шампион от местното издание DigiSport. 

Според информацията, разградчани са влезли в контакт с футболиста, който може да се подвизава и като краен защитник, и като полузащитник. В момента той е свободен агент и ще излезе без пари на "орлите". 

Препелица е на 29 години, като реши това лято да си тръгне от Букурещ, след като спечели трета поредна титла със Стяуа. Той има сериозен опит в родината си, като все още не е играл извън нея, но има над 300 мача в елита и редица участия в евротурнирите. 

В Румъния пишат още, че интерес към него има от водещ отбор от Кипър, както и от арабски клуб. Лудогорец обаче бил във водеща позиция, защото вече имало контакт с представители на играча. 

Засега от родния шампион не са коментирали тази тема, но по принцип разградчани търсят подсилване след поредицата трансфери и напускания на основни футболисти. Интересното е, че Препелица игра срещу Лудогорец в битката на "орлите" със Стяуа на прага на групите на Шампионската лига.