Старши треньорът на ФК Сараево Драган Йович коментира шансовете на своя отбор срещу Левски в Лига Европа. Ако босненците победят малтийския Хибърниънс, във втория предварителен кръг ще се изправят срещу „сините“. Йович призна, че българският гранд ще бъде фаворит в сблъсъка, но неговият отбор има шансове да поднесе изненада и да отстрани „сините“.

Йович остана доволен от подготовката на отбора в Словения, където отборът изигра три контроли – загуба с 3:6 от Марибор и победи срещу грузинския Дила Гори с 3:1 и срещу украинския Таврия с 1:0.

„Доволен съм от това, което бе направено в Словения. Имахме отлични условия за работа, добри съперници и вярвам, че сме добре подготвени за предизвикателствата, които ни очакват“, сподели Йович.

„Преди всичко, мислим за европейските мачове. Няма лесни съперници, против малтийците сме фаворити, но няма да ги подценим. С Левски сме аутсайдери, но не сме без шансове. С високо качество, максимална борбеност и малко късмет, можем да преминем в третия квалификационен кръг.“

„Сега мислим само за малтийците. Сигурен съм, че имаме силата да направим позитивен резултат. Най-важното е, че нямаме здравословни проблеми. Никой от играчите не се е оплакал от някакви сериозни проблеми“, допълни Йович.