Старши треньорът на Берое Константин Сарсания заяви преди първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа, че Берое е много агресивен отбор.

„Берое е добър отбор, който демонстрира много агресивен футбол. Те стоят много добре физически на терена. Успяхме да съберем достатъчно информация за този тим“, сподели Сарсания.

„Установихме, че Берое играе много добре при гостуванията си. Берое е много силен отбор, но нашата цел е да го отстраним и смятам, че може да го постигнем“, добави треньорът на Атлантас.

„Предпочитах на жребия да ни се падне Бейтар Йерусалим. Берое не е най-лошия съперник, който можеше да ни се падне. Аз исках при всички положения да избегнем Хайдук Сплит.“

„Не успяхме да се разберем с Рен и Едвин Гертмонас ще продължи кариерата си там. В отбора обаче се завръщат Донатас Навикас и Мариус Казлаускас. За нас нови попълнения са Доминик Галкевичиу, Овид Вербицкас и Касимир Гнедойус. С тях ще имаме по-голяма дълбочина на състава и ще може да направим повече промени“, каза още Константин Сарсания.