Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес даде своята официална пресконцеренция преди двубоя с Левски утре. Той сподели, че очаква мачовете с българския отбор от втория квалификационен кръг на Лига Европа да бъдат равностойни.

Испанският специалист призна, че “сините” имат известно предимство, тъй като са започнали по-рано подготовката си, но въпреки това е оптимист преди предстоящите сблъсъци.

“Левски има известно предимство, тъй като започна по-рано от нас подготовка. Двата отбора са на едно ниво, така че очаквам равностоен мач. Разбира се, ние трябва да бъдем много внимателни, тъй като Левски разполага с качествени футболисти и много добре знае какво иска да постигне”, сподели Идиакес.

“Ние се представяме много солидно у дома и моето желание е да продължим тази тенденция. Ще играем пред нашите фенове и ще се радваме на тяхната подкрепа. Разучили сме внимателно Левски, наясно сме със силните му страни, но ние ще се опитаме да направим така, че да спечелим срещата утре вечер”.

“От началото на подготовката тимът се развива ежедневно. Вярвам в моите играчии съм убеден, че ще се представят на ниво в предстоящия мач. Не съм наясно все още с титулярния състав, но знам, че независимо как излезем на терена, ще се противопоставим на Левски”, завърши треньорът на АЕК.