Люксембургският Дюделанж е съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият двубой ще бъде на 15 или 16 юли в Разград, а реваншът в Дюделанж на 22 или 23 юли.

Ф91 Дюделанж е футболен отбор от град Дюделанж. Основан е през 1991 г. и се състезава в люксембургската Национална Дивизия - най-високото ниво на клубния футбол в Люксембург.

Дюделанж стана шампион тази година с две точки преднина пред преследвача си Фола Еш.

Стадионът Йос Носбаум с капацитет 2558 зрители. 

Най-големият успех на клуба до момента е отстраняването на австрийския Ред Бул Залцбург във 2-рия квалификационен кръг на Шампионската лига за сезон 2012/13. Успехът е исторически, защото никога до този момент тим от Люксембург не беше побеждавал на този етап от Шампионската лига. В предишния кръг Дюделанж размаза на два пъти тима от Сан Марино Тре Пене - 4:0 като гост и 7:0 вкъщи. Това бе един от най-големите триумфи на тима в турнира досега, където обикновено той е в ролята на губещия. В третия кръг обаче словенският Марибор им дойде прекалено силен и претърпяха две поражения 0:1 и 1:4. 

През миналата година Дюделанж отпадна в 1-ия кръг на турнира Лига Европа, след като Милсами Молдова с 0:0 и 1:0.

Дюделанж е 11-кратен шампион на Люксембург и 5-кратен носител на купата на страната.

Създаденият през 1991 г. клуб, който е с аматьорски статут, дебютира в Шампионската лига преди 14 сезона. Тогава Дюделанж срещна българския Левски, като отпадна след общ резултат от двата мача 0:6.

Старши треньор на Дюделанж е французинът Паскал Карзанига.

Общо в Европа  имат 41 мача в турнирите, от които 8 победи, 3 равенства и 31  загуби и голова разлика 46-101. В отбора играят и петима национали на Люксембург: вратарят  Жонатан Жубер, Даниел да Мота, Жоел Китенж, Жоел Педро и Кевин  Малже. В състава играят футболисти от Гана, Франция, Грузия,  Алжир, Мароко, Белгия. В отбора има трима белгийци, един ганаец, един алжирец, един мароканец и един грузинец.