В последния момент шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов реши да се качи на чартъра на отбора за Тулуза. Имаше вариант той да се присъедини утре във френския град, направо за мача.

Томов мина на шпалир малко след излитането и се ръкува лично с всеки един от пасажерите в самолета. Както е известно, на отбора бе позволено да бъде придружаван от близки, съпруги и приятелки. От това решение се възползваха членът на управата Емил Костадинов, старши треньорът Стойчо Младенов, както и част от самите футболисти.

С половинките си в Тулуза са Велизар Димитров, Вальо Илиев, Тодор Янчев, Йордан Тодоров, Александър Тунчев и Георги Илиев. Естествено, те ще бъдат настанени в друг хотел, за да се постигне нужната концентрация за важния двубой с французите.

С отбора са и неколцина фена, като основната група привърженици тръгна още вчера с десетина автобуса. Легендарният играч от зората на клуба Нако Чакмаков също е в групата, заедно със своя син - доскорошния шеф на мъжкия баскетболен тим на ЦСКА Сашо Чакмаков.

Полетът от София до Тулуза продължи малко над три часа.