Президентът на ЦСКА Александър Томов бе изключително доволен от успеха над Омония с 2:1 в турнира за Купата на УЕФА. „Червените” стигнаха първия кръг на надпреварата, а утре ги чака жребият, в който те са поставени.

„Омония има невероятна селекция, това бе един от най-силните ни съперници, да се готвят останалите!„ възкликна Томов. „Чиликов е големият ход на Стойчо и той винаги го пуска в решаващия момент, когато трябва да се реши един мач.”

Босът на „армейците” продължи в приповдигнато настроение: „Много сме щастливи, от днес ЦСКА поема един голям европейски път! Аз смятам, че вече сме в групите. Нека да изчакаме утрешния жребий, но все пак ЦСКА е в групата на силните.”

На въпрос дали иска за съперник в следващия кръг отбора, отстранил Левски в Шампионската лига, Томов бе категоричен: „Ако ни се падне Тампере, ще отмъстим за Левски!”

Той разкри, че ще даде допълнителен стимул на играчите на ЦСКА. „Футболистите ще получат освен редовната си премия и тази, на която аз имам право – президентска премия,” завърши Томов.

„Мисля, че направихме не толкова добър мач, но най-важна е победата. Публиката бе превъзходна и благодаря на всички. Искахме победата докрай и това е най-важното,” заяви членът на УС на ЦСКА Емил Костадинов. „Мисля, че тепърва ще направим по-добри мачове. Който и да се падне, ще му е тежко срещу нас.”