Игор Томашич няма да вземе участие в мача с Тампере, заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията след последното занимание на тима преди реванша от Шампионската лига утре. Хърватският защитник на „сините” тренира малко под проливния дъжд и се прибра в лошо настроение в съблекалнята.

Станимир Стоилов ще реши в последния момент кой ще замести Томашич като централен защитник, като каза, че най-вероятно това ще е Борислав Стойчев. Има вариант, според треньора, някой от халфовете да играе заедно с Бензукан като централна двойка бранители.

Ричард Еромоигбе е с лека контузия, но няма да има проблем утре да вземе участие в мача с Тампере.

Валери Домовчийски продължава да изпитва болки и затова треньорското ръководство допълнително ще преценява колко време ще играе утре и дали ще започне като титуляр.

„Съмнявам се, че Боримиров е в оптимално кондиционно състояние,” каза още Стоилов. „Неговият опит обаче ще му помогне утре да играе срещу финландците на добро ниво.”

Станимир Стоилов е наясно със състава, с изключение на една-две позиции с оглед на това кой ще замести Томашич.

Стоилов заяви, че и той не знае къде ще се играе мача, след като се появи възможността срещата да бъде преместена на „Васил Левски”, заради проливния дъжд в София.