Новото попълнение на Берое Евертон Джилио – Том беше категоричен, че тимът ще търси резултат в Литва, но в същото време тимът ще се постарае да не получи гол. Старозагорският тим замина тази сутрин за гостуването си на Атлантас Клайпеда в първия квалификационен кръг от Лига Европа.

Старши треньорът беше категоричен, че Том ще бъде картотекиран още за първия мач на Берое в Литва.

„Много се радвам, че дойдох в Берое. Отборът е на много добро ниво като организация и като футболисти. Много съм щастлив. Дано да имаме успехи в Лига Европа. Трябва да се представим много добре срещу Атлантас“, сподели Том.

„В първия мач трябва да постигнем един резултат, който ще ни даде спокойствие за реванша. Трябва да търсим добър резултат. Никой не е очаквал ЦСКА и Локомотив София да не получат лиценз. Сега първенството ще бъде от 10 отбора. Надявам се Берое да направи много силно представяне през сезона.“

„Мотивиран съм от конкуренцията в Берое. Трябва всеки ден да тренирам здраво и да се боря за място в титулярния състав. Това е добре за целия отбор. Ще тренирам максимално и ще давам всичко от себе си“, каза още Том.

„Съжалявам за случилото се с Локомотив София. Съжалявам за феновете. Феновете са малко, но обичаха много отбора. Пожелавам успех на Локомотив. Важното е да победим Атлантас. Важно е да не допуснем гол. Надявам да победим без да получим гол“, завърши Том.