Божидар Искренов – Гибона сподели в Гол линия, че много се забавлява с участието си в предаването „Dancing Stars”, като освен за танците, на футболна тематика – Радостта на народа изрази увереността си, че Левски ще отстрани Жилина в турнира за Купата на УЕФА.

„Чувствам се великолепно, всички се забавлявахме, мисля, че този, който не е гледал предаването, много е изпуснал. Не мисля, че някой от участниците е дошъл с друга идея, освен да се забавлява. Тук сме, за да покажем докъде можем да се научим да танцуваме.”

„Много е трудно, не е тайна това. Стъпките са трудни. Забавлявам се. Треньорката ми е прекрасна. Много взискателна. Всичко е прекрасно, забавляваме се много.”

„Естествено, че психическата подготовка е по-различна от колкото за мач. Напрежението тук е по-различно, тъй като става дума за 1-2 минути игра. А на мач е 90 минути. Това е по-различно, по-интересно.”

„Не съм имал мускулна треска, но има натоварване, тренираме много. Треньорката ми е доста взискателна. Искаме да видят хората, че се стараем.”

„На Наско Сираков му пожелавам да види какво е. Сигурно му е интересно как се справяме с Илиана Раева. Шоуто е уникално. Има много настроение.”

„Имаше едно предизвикателство, казах – да – без да се замисля, от първия път се съгласих да участвам. Исках да опитам нещо ново, нова емоция. Заслужава си.”

„Естествено, че ще се опитам да направя всичко възможно, за да гледам Левски – Жилина. Вярвам на отбора, това е клубът на моето сърце, никога не съм го крил. 100 процента Левски ще отстрани Жилина. Футболът е моят живот. Другаде нямам място. Винаги ми е било интересно. Мисля, че на друго място няма къде да отида”, сподели Гиби в Гол линия.

снимка - dancingstars.btv.bg