Съперникът на Левски в първия кръг на Лига Европа Сутиеска смята, че евентуално отстраняване на "сините" би било истински подвиг.

Полузащитникът на черногорския тим Стеван Ковачевич обяви, че със сигурност Сутиеска ще се опита да победи, но Левски определено е отборът с по-добри футболисти.

"Сините" водят с 3:1 от първата среща, а реваншът е в четвъртък.

"Няма да мислим за резултата от първия мач, ще се опитаме да победим. Ако успеем да вкараме гол през първото полувреме, да не допуснем в нашата врата, и защо да не вкараме втори после, за да стигнем до подвиг," коментира Ковачевич.

"Надявам се този дебют на Сутиеска за сезона да събере и повече зрители на стадиона в Бистрица," продължи халфът.

"В първия мач Левски бе по-добрият отбор, има добри играчи, но не са непобедими. Ясно ни е, че Левски е фаворит и на реванша, за класиране напред. Но ще направим каквото можем, всичко друго би било бягане от отговорност и оправдания," каза още Ковачевич.

"Всеки мач в Европа за нас е доказване, опит. Вярваме, че можем да изиграем силен мач, амбицията ни е да стане добър двубой. Искаме хората на стадиона да останат доволни. Вярваме в силите си и имаме свой стил, просто не бива да грешим. Ще се противопоставим с всички сили на фаворита срещу нас," завърши Стеван Ковачевич.