Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви след успеха с 4:0 над Дюделанж във втория квалификационен кръг на Шампионската лига, че няма как съставът му да бъде в топ-форма още от първия официален мач за сезона. Стоев изрази надежда с напредването на времето грешките в редиците на разградчани да бъдат изгладени.

„Хубаво е, че победихме. 4:0 е добър резултат. Вижда се, че има по какво да работим. Не сме във формата, в която трябва да бъдем. Доста време не бяхме играли европейски мач. Нормално е да не сме в игрови ритъм. Аз още в Англия казах, че не сме в желаната форма. Аз си познавам отбора. Има още неща, които се желаят. Надявам се нещата да се канализират в течение на мачовете“, започна Стоев.

„Нормално е да има неща, от които не съм доволен. Напълно възможно е да дам шанс на други футболисти в реванша, за да може да се стикова съставът. Със сигурност в предстоящия мач с Хасково ще направя промени в стартовия състав“, каза още специалистът.

„Всичко върви по план. Не може от първия мач да се в топ-форма, защото на шестия ще има спад. Постепенно с мачовете ще изгладим нещата. Не е имало подценяване през първото полувреме. Имаше доста индивидуални грешки и от там дойде всичко“, допълни наставникът на „орлите“.

„Не мога да давам индивидуални оценки. Това е един отбор. В едни мачове някои се представят по-добре, в други – други блестят“, коментира Стоев.

„Не мисля, че сме обиколка пред останалите тимове в А група“, завърши Стойчо Стоев.