Отборите на Стяуа и Лудогорец ще излязат със сходни тактически схеми на игра в първия мач от плейофа на Шампионската лига, който ще се играе на „Национал Арена” в Букурещ.

Старши треньорът на Стяуа Константин Гълка ще направи няколко промени в своя състав, тъй като Танасе е контузен, а Сърджан Лукин няма право да играе за румънския гранд, защото записа участие с Ботев Пловдив в турнира Лига Европа. От сметките на наставника на Стяуа поне първоначално отпада и Лучиан Филип.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се очаква да направи три промени в състава в сравнение с мача реванш срещу Партизан.

Очаква се националът Йордан Минав да стартира титуляр на мястото на Браян Ангуло. Колумбиецът все още не е напълно възстановен от травмата, която получи, а и след нея няма натрупан игрови опит. Също така се очаква и една промяна на крилата, като е много вероятно Върджил Мисиджан да стартира мача за сметка на Даниел Абало. Георги Дерменджиев ще избира и партньор на Козмин Моци в центъра на отбраната, като по-големи шансове да започне има Георги Терзиев за сметка на Александър Александров. Останалите футболисти, които ще се опитат да изненадат Стяуа насред Букурещ изглеждат ясни. Вратар ще е Владо Стоянов пред него в защита ще действат още Моци и Кайсара. Светослав Дяков и Христо Златински вероятно ще оформят двойката вътрешни халфове. Освен Мисиджан Дерменджиев ще даде възможност за титулярно място на Михаил Александров и Марселиньо, а атаката ще бъде водена от Роман Безяк, като Хамза ще чака своя ред на скамейката.

Вероятният състав на Стяуа: Арлаускис – Ръпа, Варела, Шукала, Латовлевич – Препелица, Станчу – Попа, Сънмартян, Кипчу – Кешеру.

Вероятният състав на Лудогорец: Вл. Стоянов – Кайсара, Терзиев, Моци, Минев – Дяков, Златински – М. Александров, Марселиньо, Мисиджан – Безяк.