Феновете на Спартак Търнава са ентусиазирани от резултата от първия мач с Левски и се редят на опашки, за да си купят билети за днешната среща реванш. Словаците загубиха с минималното 1:2 и се надяват на добър изход от срещата с българите.

На касите на стадион „Антон Малатински” имаше опашки час след определеното за продажба време. Когато са правени тези снимки, бе 19 часа местно време, а по принцип касите са с работно време до 18 часа. Дори ни увериха, че в началото на работния за касите ден е имало двойно повече хора по опашките.

Цената от 6 евро не е проблем за феновете на Спартак Търнава, които се славят като най- подържащите отбора си в Словакия. Очакванията са около 13 000 зрители да има на „Антон Малатински”. Капацитетът на стадиона е намален от 18 на 15 хиляди заради счупени седалки в един от секторите, този за гостите.

Самият стадион отвън, както се вижда, не впечатлява, дори по-скоро говори за овехтяло съоръжение. За сравнение с началото на 2006 година, когато Левски игра тук с Артмедия, нищо не се е променило, освен по-добрия терен, заради по-добрите метеорологични условия.

Единственото по-лицеприятно място е ресторант „Офсайд”, където ще се събират феновете на Левски и кафе клуба „Черно и червено”, което е на привържениците на Спартак. Левскарите ще са настанени на южната трибуна.

На няколко места има и сложени свещи в памет на трагично загиналия фен на Спартак, който бе тръгнал за първия мач в София.