След четири часа полет лидерът в А група Левски пристигна в португалската столица Лисабон. Тук на „сините” в четвъртък им предстои вторият мач от груповата фаза на Лига Европа срещу местния Спортинг. Мачът е от 22.05 часа българско време и среща двата отбора, които победиха в първите си срещи в група С.

Полетът премина без никакви проблеми и „сините” пристигнаха в Лисабон без никакво закъснение. Чартърът бе пълен с фенове, както имаше и много съпруги и приятелки на футболистите. Гара Дембеле пътува за първи път като футболист на Левски със своята половинка Стефани, които имахме възможност да заснемем на летище София, въпреки нежеланието на португалската половинка на Дембеле. Дъстли Мюлдер пък бе взел със себе си цялото семейство – съпругата си и двете си деца.

Гара Дембеле проспа по-голямата част от полета, което вече е традиция за него. В края при приземяването той и приятелката му щракнаха няколко снимки от самолета на Лисабон и то в момент, когато прелитахме над стадиона на Бенфика „Луш” и този на Спортинг „Жозе Алваладе”, където е утре мачът на Левски от груповата фаза на Лига Европа.

Португалската столица посрещна българите с облачно, но и топло време. Температурата бе 23 градуса и някои от феновете дори решиха, че ще имат възможност да се изкъпят в Атлантическия океан.

Представител на Спортинг посрещна лично Константин Баждеков и Левски на летището в португалската столица.

Вижте снимки направени от самолета от пратениците на Гонг, както и от Гара Дембеле и неговата половинка Стефани.

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg