Ако сте гледали култовия филм „Купата” вероятно може да си представите на какъв стадион ще играе Левски срещу Дъндолк.

УЕФА е доста строга към българските стадиони, но явно чиновниците от централата сериозно са си затворили очите при лицензирането на стадион „Ориъл Парк” в Дъндолк.



Гонг ви предлага интересен снимков материал от футболната арена, която изпробваха и футболистите на Левски по време на последната си тренировка преди мача реванш.



Изкуственият терен в общи линии става. Трибуните са за около 3 хиляди зрители и видът им е изваден от гореспоменатия филм за мачовете от шотландската купа. Друг въпрос е какво ли се случва в срещите от ирландската национална купа?



Силните шутове не са за препоръчване, защото след тях е твърде възможно топката да отиде някъде в полето.

„Таблото” наистина е „класа”. Един зелен фургон с два прозореца играе ролята на мястото, от което феновете трябва да черпят информация за резултата.



Най-големият хит са съблекалните. Душовете, „масажната маса” и закачалките няма да бъдат коментирани, снимките говорят достатъчно по въпроса.



И въпреки всичко, на това място има много чар и напомня за едни романтични времена, които явно все още съществуват на определени места из Европа. По скоро, само на Острова.