На сериозна инспекция бе подложен старши треньорът на Левски Ясен Петров преди важния мач в четвъртък срещу шведския АИК, видя Гонг.

След края на заниманието преди обяд, треньорът бе зарадван от посещение на „високо” ниво в лицето на неговия син, който носи името на баща си.

Ясен Петров-Джуниър бе докаран на стадиона от личния си шофьор, неговата майка Силвия, съпругата на треньора на Левски. Докато майка му предпочете да не напуска автомобила, то Джуниър Ясен се разходи с баща си из съблекалните на Герена и лично се увери дали отборът е готов за мача с шведите.

Ясен Джуниър, макар и на три години, не пожела да се държи за ръка за баща си и демонстрира самостоятелност при инспекцията. Той се впечатли от бариерата и автобуса на отбора. След като бе в съблекалнята на треньорите, Джуниър излезе от стадиона в добро настроение.

Ясен Петров Младши най-много бе впечатлен от Жоазиньо и му отдели най-много внимание. Още повече, че Жо не бе много по-висок от детето на треньора.

След разходката Джуниър се прибра при майка си и си тръгна, докато баща му отиде на пресконференция. Очаква се на мача в четвъртък да присъства цялото семейство на Ясен Петров. Знае се, че той и чаровната му съпруга Силвия имат освен Ясен Джуниър и две дъщери - Елени и Ванеса, които също ще подкрепят Левски срещу шведите.