Отборът на Сант Жулия демонстрира, че е наясно със своите възможности, както на терена, така и извън него.

Футболистите и спортно-техническото ръководство на тима от Андора, въпреки загубата си от Левски с 0:4, ознаменуваха поредното си идване в София с посещение на нашумяла дискотека в Студентски град.

Играчите имаха повод за радост и въпреки загубата, за първи път в историята си те играха мач във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Още след края на двубоя на Герена старши треньорът Патрисио Гонсалес демонстрира оптимизъм, като заяви, че загубата е нормална за неговия отбор. Той бе впечатлен от обстановката на стадион Георги Аспарухов и от това, че неговите играчи бяха аплодирани от сините фенове.

Самите футболисти на Сант Жулия побързаха след мача да се снимат пред автобуса на Левски и с някои красиви журналистки. Най-активен в снимките бе вратарят Бургос, на когото не му пукаше, че е получил четири гола.

След като си тръгнаха от Герена, гостите се отбиха за малко в хотел „Хилтън”, където са отседнали и бързо отпрашиха към известната дискотека „Плаза” в Студентски град.

Там те демонстрираха завидна физическа издръжливост и въпреки тежкия мач, бяха сред най-активните на дансинга. Най-дейни и атрактивни в танците бяха изгонените Абдиан и Ромеро, може би и защото имаха малко повече време за почивка от колегите си, които доиграха мача.

Всички андорци се насладиха на възможността да се повеселят в столицата на България и за пореден път да се убедят, че в София има много красиви жени. Фотоманиакът-вратар не пропусна да се снима и с някои от посетителките в нощния клуб.

Като истински аматьори футболистите си тръгнаха от заведението в ранни зори, за да се приготвят да отпътуват за родината си, където трябва да продължат подготовката си за реванша с Левски във вторник.

Преди мача със сините, на играчите на Сант Жулия обаче им предстои да обърнат внимание и на професионалните си задължения, в зависимост от това, кой каква професия практикува, когато не е футболист.