Румънското издание "Фанатик" разкри каква е офертата на Лудогорец, която на практика може да прати нападателя на Ботев Юнес Хамза в Разград, а не в Стяуа. Сайтът следи с ежечасни включвания сагата и постоянно се свързва с президента на букурещкия гранд Валериу Аргасеала. 

То използва и свои източници в Пловдив, които разкриват, че "орлите" са предложили 450 хил. евро на "канарчетата" за подписа на тунизиеца. В същото време, от Стяуа са дали предложение, което е със 100 хил. евро по-малко. 

Според изданието, заплатата на Хамза в Разград, ако се съгласи да отиде там, ще бъде 25 хил. евро на месец. Точно такива пари искаше той от всеки заинтересован клуб, за да напусне Ботев през лятото и затова бяха отказани няколко оферти от агентите му по-рано през трансферния прозорец. 

От Стяуа предложението е било за 15 хил. евро месечна заплата, разкрива "Фанатик", но с определени бонуси. В момента Хамза е оставен сам да избира коя оферта да предпочете. 

Той обаче трябва да побърза, тъй като срокът за картотекирането му за плейофа в Шампионската лига е до полунощ тази вечер. Със сигурност в близките часове ще има официално развитие.