Част от билетите за мача Локомотив СофияОцелул започват да се продават от днес, в 15 часа. Това ще стане в офиса на националния фенклуб на червено-черните, който се намира на стадиона в Надежда. Пропуските за мача са за сектор В и са с цена 3 лева, за сектор А са по 5 лева, сектор Г ще бъде затворен, а стотината румънски фенове в сектор Б ще влизат срещу 4 лева. Цената на пропуските за феновете на Локомотив за реванша в Галац също ще бъде 4 лева.

 

В сектор В ще се настанят най-горещите привърженици на железничарите за мача в четвъртък, който е от 20:30 часа на стадион „Българска армия”.

 

Днес Локомотив ще тренира в Надежда, а утре отборът ще бъде събран на лагер в комплекса „Царско село”, след което от 19:00 часа ще проведе официалната си тренировка на стадиона в Борисовата градина. В четвъртък сутринта железничарите ще направят последно занимание преди двубоя.

 

Оцелул Галац пристига утре в 17:00 часа на летище София, след което ще се настани в хотел „Родина” и ще проведе официалната си тренировка на „Българска армия” от 20:30 часа, колкото е и началният час на двубоя в четвъртък.